Παροχές

διατροφη Διατροφή
Το πρόγραμμα διατροφής το έχει επιμεληθεί διατροφολόγος και εμπλουτίζεται με εποχιακά προιόντα. Προσφέρεται   πρωινό και κυρίως γεύμα.

 

μεταφοραΜεταφορά
Οι περιοχές που καλύπτουν τα σχολικά μας στην Πάτρα είναι: Αγία Σοφία, Αγυιά, Κέντρο, Αρόη, Εγλυκάδα, Περιβόλα, Σαραβάλι, Οβρυά, Μυντιλόγλι, Παραλία, Ζαρουχλέικα. Ο σταθμός μας διαθέτει νέα σχολικά λεωφορεία με αναβαθμισμένες ζώνες ασφαλείας δυο σημείων.

εγκαταστασειςΕγκαταστάσεις
Το σχολείο μας βρίσκεται σε ένα χώρο πρασίνου 3 000 τ.μ. στην Περιβόλα όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ασφάλεια.

 

παιδιατροςΠαιδίατρος
Ο σταθμός μας παρακολουθείται τακτικά από την παιδίατρό μας ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του.

 

εκπαιδευσηΕκπαίδευση
Το πρόγραμμά μας βασίζεται σε θεματικούς κύκλους και σε δραστηριότητες που βοηθούν στην ολοκλήρωσή τους. ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ: Άλφαβήτα, Αριθμοί, Σχήματα, Χρώματα, Εποχές – Μήνες, Αγγλικά, Μουσική.  Πέρα από τους βασικούς κύκλους το πρόγραμμα περιέχει και άλλους όπως υγιεινή, ανακύκλωση, κ.λ.


drastiriotites3Δραστηριότητες

Κολάζ – Πηλός – Πλαστελίνη – Χαρτοκοπτική – Τραγούδια – Ζαχαροπλαστική – Μουσικοκινητική – Κουκλοθέατρο – Δαχτυλομπογιές – Πινέλα – Κατασκευές – Χειροτεχνίες – Εκπαιδευτικές Εκδρομές – Οπτικοακουστικά  Μέσα

εκπαιδευτικες εκδρομεςΕκπαιδευτικές Εκδρομές
Το μεγαλύτερο τμήμα συμμετέχει σε εκπαιδευτικές εκδρομές που οργανώνονται στο πλαίσιο των θεματικών κύκλων που διδάσκονται.

 

ΗΥΗ/Υ
Τα παιδιά έρχονται σε μια πρώτη επαφή με τον Η/Υ με στόχο την εξοικείωσή τους. Ο Η/Υ δεν είναι απομονωμένος από το υπόλοιπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλλά είναι ένα εργαλείο που μας βοηθά στην ολοκλήρωση της κάθε ενότητας.

ενημερωσηΕνημέρωση
Ο γονιός είναι σε θέση να παρακολουθεί ο ίδιος την πρόοδο του παιδιού του μέσα από τον ενημερωτικό φάκελο δραστηριοτήτων ενώ η επαφή με την παιδαγωγό κρίνεται απαραίτητη ώστε να έχει μια σφαιρική εικόνα.

εκδηλωσειςΕκδηλώσεις
Το σχολείο μας πραγματοποιεί εκδηλώσεις τα Χρισούγεννα, το Καρναβάλι και το καλοκαίρι.